HOME RÓLUNK PROJEKTEK  GALÉRIA

Szervezők

A Marosvásárhelyi Közösségi Alapítvány célja, hogy egy helyre mozgassa meg azokat a személyeket akik szeretnek tenni a közösségért és azokat a célokat/ ötleteket, amelyek a marosvásárhelyi közösség érdekét szolgálja. Közösen egy olyan Marosvásáhelyt tudunk kovácsolni ahol büszkén élhetjük a mindennapjainkat. 

A Közösségi Alapítványok olyan szervezetek, amelyek magánszemélyektől és cégektől felajánlott támógatásokat továbbitanak helyi közösségi célok megvalósítására és finanszirozására. Ezek a célok  motivációként, partnerként és helyi beavatkozásként szolgálnak a közösség bevonására.  

A Marosszéki Közösségi Alapítvány missziói közé tartozik a hétköznapi szinvonal növelése és azok a projektek ösztönzése, támogatása, amelyek hozzájarulnak a közösségi élet fejlesztéséhez. 

Jelenleg a Marosszéki Közösségi Alapítvány több olyan rendezvényt is felkínál, ahol a helyi ötletek/ célok megvalósítására gyűjtenek támógatásokat, ezek között megemlítjük: Swimathon, Adományozói Kör, Közösségi Kártya, Adományozói bérlet és Tekerj egy jó célért.

A Marosszéki Közösségi Alapítvány része a „Közösségi Alapítványoknak”, amely a „Közösségi Kapcsolatokért” Egyesület kezdeményezése és partnere a következő szervezeteknek: Fundația Pentru Parteneriat și Fundația Pact, Charles Stewart Mott Foundation, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe  és Romanian-American Foundation.

Amennyiben szeretnél segítséget vagy információkat kérni, bátran telefonálj vagy írj üzenetet a következő személyeknek:

Gál Sándor
Ügyvezető Igazgató
Telefon 0747 865 096
E-mail galsandor@fcmures.org

Imecs Hunor
Projekt felelős
Telefon 0748 397 533 
E-mail hunorimecs@fcmures.org 

 

 

 

Critical MassCritical Mass
Academia VeloAcademia Velo
VINTAGEVELOVINTAGEVELO
Biztonságban a kerékpáronBiztonságban a kerékpáron
20 érv a biciklizés mellett20 érv a biciklizés mellett
Skirt Bike MuresSkirt Bike Mures
marosvásárhelyi bicikliparkolómarosvásárhelyi bicikliparkoló
StravaStrava
Szervező
 
Fundația Comunitară Mureș
Partnerek
 
DecathlonUniprest Instal SRLLynx Solutions
Szponzorok
 
Sapientia EMTEKaufland- În stare de bineHollywood nyelv stúdióALIAT - VWDR. BálintEndavaNatürlichJátszmaShopping CityFomCo ImobiliareÜvegcentrumPC HOUSESVT LECO IMPEX SRLGedeon Richter Romania SA
Médiapartnerek
 
Román Nemzeti TelevízióNepújságZile și NopțiMarosvásárhelyi RádióPunctulZi de ZiRadio Romania Tg. MuresErdély TVVásárhelyi HírlapErdély FMMarosvásárhelyi TelevízióRádio GaGa